01 marts 2011

min scrap Hule

efter at have kikket rundt på de forskellige blogs, for at finde en ide til min scrap plads faldt jeg over sabrina hende som står for scrap i det jyske blog og så en video hvor hun viser hvordan hun har lavet sin plads i stuen da de ikke havde ret meget plads, og da vi heller ikke har det her hjemme og jeg skal sidde i stuen har jeg lånt den ide og ville da lige vise jer hvordan det er blevetjeg har fået lavet noget mere ved min hule og skal have nogle flere hyller på den væg man kan se, og når lille magnus (4 md) begynder at komme rundt skal vi have en gitter låge sat op sådan en som man normalt har ved trapper så han ikke kan komme ind og rode i mine kasser:-)

6 kommentarer:

 1. Det ser super godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Fin scrapplads... Mine unger har MEGET hurtigt lært ikke at rode i mors sager og det står frit...

  SvarSlet
 3. Et forsinket tillykke med bloggen. En rigtig dejlig scrapplads... og ja, jeg skal da osse have et ekstra gitter, så Sarah ikke kan komme ind på mit værelse, døren står nemlig altid åben derind. Og hun ER begyndt at rumpe sig rundt.

  SvarSlet
 4. Det er da en dejlig scrapplads du der har fået, man blir helt misundelig, jeg roder over hele spisestuen, du kan tro jeg har glæde af det papir jeg købte af dig. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Skøn plads! det ser ud til du har fundet på mange gode opbevaringsløsninger. Glæder mig til at se hvad du får kreeret der :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig fin plads!
  Jeg har også bare en hjørne scrap plads i stuen :P
  Wouw hvor det fylder! Hehe..

  SvarSlet